bloemen bestellen

Een verjaardag, bedankje, jubileum, trouwdag, diploma, aanzoek, hart onder de riem, beterschap, rijbewijs, nieuwe baan, Secretaressedag, waardering, liefdesverklaring, ….

met een prachtig boeket zeg je zoveel meer!

Bestel jouw boeket makkelijk en snel
via ons bestelformulier!

Speciale Gelegenheden

Verras je liefste (je beste vriend(in), je moeder, vader, zoon of dochter) met een speciaal fleurig cadeau: een prachtig boeket met een doosje heerlijke, ambachtelijke chocolade en/of een mooie fles wijn.

Wij zorgen ervoor dat het op de juiste dag bezorgd wordt!

N.B. Wil  je een boeket of cadeau bestellen voor Moederdag, Valentijnsdag, Pasen, Secretaressedag of andere speciale gelegenheid? Kruis dan op het bestelformulier het vakje aan bij Bijzondere Gelegenheid en geef bij Opmerkingen aan om welke gelegenheid het gaat.

Bloemen & Chocola

Fleur, Kleur, Geur én Smaak… wat een geweldig combinatie: Bloemen & Chocolade.

Wil je net even wat extra’s geven, dan kun je bij ons samen met een boeket ook een heerlijk doosje ambachtelijke chocolade laten bezorgen. Wij werken hiervoor samen met Mr Delicious, chocolade atelier in Alkmaar.

De doosjes bevatten gemiddeld 200 gram gevulde chocolade in verschillende smaken en vormen passend bij het seizoen. Prijs per doosje € 6,95*

Bloemen & Wijn

Ook een mooie fles wijn combineert zo fijn met een fleurig boeket als cadeau. Wij bieden hiervoor de biologische wijnen aan van het Franse wijnhuis Domaine Gayda; Flying Solo in wit (Grenache Blanc/Viognier) of rood (Grenache/Syrah).

Fles à 75 cl voor € 9,95*

* De wijn en chocolade kan alleen worden besteld in combinatie met bloemen.

Mooie woorden

Standaard worden onze boeketten geleverd met ons eigen stijlvolle roze kaartje met logo. Je kunt hierop een korte boodschap laten zetten. Maar we bieden ook diverse andere kleine en grote kaarten om het boeket te begeleiden met jouw mooie woorden.

Op het bestelformulier kun je aangeven of je een speciaal kaartje wilt en vul je jouw boodschap in. Wij zorgen dan voor een kaartje passend bij de gelegenheid en het boeket.

N.B. Wij hebben sinds kort ook bijzondere kaartjes met prachtige korte gedichtjes voor troostboeketten (bij rouw).

Bezorging

Onze Hollandse bloemen worden elke dag vers aangeleverd en met zorg en aandacht voor u gebonden of geschikt in een (leen)vaas.

Voor rouwboeketten nemen we eerst contact met u op.

Bezorgkosten (ma t/m vrij):

  • binnen Alkmaar € 5,50
  • buiten Alkmaar, vanaf € 6,50 (op aanvraag)

Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Download HIER onze algemene voorwaarden.

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en activiteiten?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bloemen Bestelformulier


klassiekveld (losjes geschikt)modern


standaardspeciale gelegenheid


alleen boeketmet chocola (+ 6,95)met witte wijn (+ 9,95)met rode wijn (+ 9,95)


standaardklein (+ 1,50)groot (+ 2,95)