over ons

Ciska Art & Flowers is gespecialiseerd in het verzorgen van bloem (en groen) arrangementen voor de zakelijke markt. Van bloemstukken voor ontvangstbalie of vergaderzaal tot seizoens-tableaus in showroom en van eventstyling tot de fleurige inrichting van horeca en theaters.

Bloemen & Groen dragen bij aan een gezonde, levendige, uitnodigende en zinnenstrelende beleving.

Ik ben Ciska van Art & Flowers en Bloemist Arrangeur in hart en nieren. Ik ga geen uitdaging uit de weg en volg mijn intuïtie op zoek naar nieuwe creatieve mogelijkheden. Ik heb een passie voor bloemen en planten. Hun veelzijdigheid, in kleuren, vormen, geuren en mogelijkheden. De ene fragiel, de andere bijna stoer. Het werken met levend materiaal geeft altijd uitdagingen. Maar ik werk ook graag met zijde, dat dankzij moderne technieken en ontwikkelingen nu levensecht oogt en daarmee zoveel meer creatieve mogelijkheden biedt.

Samen met mijn partner Ton Blom en ons team sta ik voor kwaliteit, aandacht en creativiteit. Ik ben ruim 25 jaar bloemist/ arrangeur, waarvan 14 jaar eigenaar van De Boeketterie in Alkmaar & Bergen. Ton heeft ruim 30 jaar ervaring en kennis in planten en daardoor kunnen wij een totaal plaatje aan groen & bloem projecten verzorgen.

Geluk is de kunst om een boeket te maken met bloemen uit je naaste omgeving.

Jean-Luc Godard (filmregisseur)

Binderij/Atelier

Met de toenemende vraag uit de zakelijke markt en de creatieve uitdagingen daarin, hebben wij enkele jaren geleden besloten om ons geheel daarop te richten. In het centraal gelegen en makkelijk bereikbare bedrijfsgebouw De TelefoonCentrale in Alkmaar beschikken we over een ruime binderij/atelier en aparte showroom. Met veel ruimte voor onze creatieve projecten, voor onze verse en zijde bloemen en voor de vele verhuur- en decoratie materialen.

De binderij is direct bereikbaar vanaf het binnenplein aan de ‘achterzijde’ (ingang aan de kant van het kanaal) van De TelefoonCentraal en vanuit de showroom bij de vooringang. Wil je er zeker van zijn dat we aanwezig zijn om je te ontvangen, maak dan een afspraak.

Inspirerende Showroom

Met onze showroom bieden we een inspirerende ruimte om samen te brainstormen over de fleurige mogelijkheden voor jouw bedrijf of project. De aankleding van de showroom wordt elke paar weken gewisseld en aangepast aan het seizoen, de trends en ontwikkelingen. We laten je voorbeelden zien van ons nieuwste werk en creatieve oplossingen.

De showroom is direct bereikbaar vanuit de entree van De TelefoonCentraal en vanuit het binnenplein waar zich ook de ingang naar de binderij bevindt. Wil je er zeker van zijn dat we aanwezig zijn om je te ontvangen, maak dan een afspraak.

Laat je inspireren en maak een afspraak in onze showroom.

Events & Educatie

In onze ruime binderij en showroom organiseren wij regelmatig inspirerende activiteiten rond specifieke ‘fleurige’ onderwerpen, zoals onze inspiratiebijeenkomsten voor uitvaartverzorgers of weddingplanners en stylisten. Daarnaast geven wij vakkennis-bijeenkomsten voor scholen en kunnen wij, op aanvraag, groene workshops voor jouw team regelen.

Wil je hier meer over weten, houd dan onze social media kanalen in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Duurzaamheid en MBO

Elke dag werken we met de natuur en natuurlijke materialen.
Dat maakt ons extra bewust van het milieu, de planeet en de samenleving. Duurzaamheid en MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) is voor ons dan ook een vanzelfsprekend onderdeel van ons ondernemerschap. Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke en duurzame materialen en onze verse bloemen zijn zo mogelijk fair trade en van Hollandse bodem!
Ook onze locatie is daar een weerspiegeling van: een heringericht bedrijfspand waarin bedrijven uit verschillende branches ondernemen én samenwerken.

Lees HIER wat we allemaal doen rond duurzaamheid en MBO.

Onze showroom en binderij bevinden zich in Alkmaar in De TelefoonCentrale, een bijzonder verzamelgebouw vol creatieve bedrijven.

De TelefoonCentrale, unit 0.03
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar

tel. 072 540 40 00
mob. 06 51 18 85 85

info@bloemen072.nl

Wil je langskomen, bel dan eerst even voor een afspraak. We zijn niet altijd aanwezig.

Bezorging

Onze Hollandse bloemen worden elke dag vers aangeleverd en met zorg en aandacht voor u gebonden of geschikt in een (leen)vaas. Voor rouwboeketten nemen we eerst contact met u op.

Bezorgkosten (ma t/m vrij, zaterdag en zondag op afspraak):
binnen Alkmaar € 5,50
buiten Alkmaar,* vanaf € 6,50 (op aanvraag)
AFHALEN KAN OOK! Vanwege de corona-maatregelen en het feit dat we niet altijd aanwezig zijn, graag vooraf even bellen.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

* Bezorggebied: Akersloot, Bergen, Castricum, Dirkshorn, Egmond, Groet, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Limmen, Nieuwe Niedorp, Schagen, Schoorl, Stompetoren, Tuitjenhorn, Uitgeest, Waarland, Warmenhuizen, Zuid Schermer

Download HIER onze algemene voorwaarden.

Bloemen bestellen

Ons bezorgteam (v.l.n.r.): Sylvia, Okko en Karin

Hulp nodig?