Een verjaardag, bedankje, jubileum, trouwdag, diploma, aanzoek, hart onder de riem, beterschap, rijbewijs, nieuwe baan, Secretaressedag, waardering, liefdesverklaring, ….

met een prachtig boeket zeg je zoveel meer!

Bloemen bestellen

Speciale Gelegenheden

Verras je liefste (je beste vriend(in), je moeder, vader, zoon of dochter) met een speciaal fleurig cadeau: een prachtig boeket met een doosje heerlijke, ambachtelijke chocolade en/of een mooie fles wijn.

Wij zorgen ervoor dat het op de juiste dag bezorgd wordt!

N.B. Wil  je bloemen bestellen voor een speciale gelegenheid zoals : Moederdag, Valentijnsdag, Pasen, Secretaressedag of andere speciale dag? Kruis dan op het bestelformulier het vakje aan bij Bijzondere Gelegenheid en geef bij Opmerkingen aan om welke gelegenheid het gaat.

Op de hoogte blijven?

chocolade & bloemen

Bloemen & Chocola

Fleur, Kleur, Geur én Smaak… wat een geweldig combinatie: Bloemen & Chocolade.

Bloemen bestellen en in combinatie met heerlijk chocolade?

Wil je net even wat extra’s geven, dan kun je bij ons samen met een boeket ook een heerlijk doosje ambachtelijke chocolade laten bezorgen. Wij werken hiervoor samen met Mr Delicious, chocolade atelier in Alkmaar.

De doosjes bevatten gemiddeld 200 gram gevulde chocolade in verschillende smaken en vormen passend bij het seizoen. Prijs per doosje € 7,95*

Bloemen & Wijn

Ook een mooie fles wijn combineert zo fijn met een fleurig boeket als cadeau. Sinds kort zijn we hiervoor een samenwerking aangegaan met de Alkmaarse Hortus. Zij bieden 3 wijnen van biologisch dynamische (en vegan) oorsprong met het Demeter kwaliteitskeurmerk. De wijnen zijn allen van het Spaanse huis Bodegas Navarrsotillo; de witte HORTUS Garnacha Blanca (2020), de rosé HORTUS Garnacha Tinta Rosado (2020) en de rode HORTUS Tempranillo Tinta (2020).

Fles à 75 cl voor € 8,95*

Van de Hortus Alkmaar bieden we ook het HORTUS Tripel bier. Gebrouwen door Brouwerij Egmond van biologische geteelde producten met speciaal geselecteerde kruiden afkomstig uit de hortus botanicus van Alkmaar.

Flesje à 33 cl voor € 2,50*

* De wijn, bier en chocolade kan alleen worden besteld in combinatie met bloemen.

Fleurig BoeketPakket

Verras je relaties eens met een fleurig BoeketPakket:

  • sfeervol boeket in vaas
  • doosje ambachtelijke chocolade van Mr. Delicious
  • mooie fles biologische wijn (rood, rosé of wit)

Vanaf € 40,=

Bestel nu via het bestelformulier hieronder.

Klik HIER voor het speciale bestelformulier.

Mooie woorden

Standaard worden onze boeketten geleverd met ons eigen stijlvolle roze kaartje met logo. Je kunt hierop een korte boodschap laten zetten. Maar we bieden ook diverse andere kleine en grote kaarten om het boeket te begeleiden met jouw mooie woorden.

Op het bestelformulier kun je aangeven of je een speciaal kaartje wilt en vul je jouw boodschap in. Wij zorgen dan voor een kaartje passend bij de gelegenheid en het boeket.

Voor elke gelegenheid hebben we een mooie kaart met lieve tekst. Zoals de prachtige kaarten van Dichtelingen. Deze kaarten zijn gedrukt op speciaal papier gemaakt van Nederlandse tulpenbollen. Geheel CO2 neutraal geproduceerd. Een kaart met dubbele boodschap!

Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap netjes in de kaart wordt geschreven. Je kunt jouw boodschap vermelden op het bestelformulier. Op zoek naar een kaart voor een andere speciale gelegenheid? Vraag ons er gerust naar.

N.B. Van Dichtelingen hebben we ook bijzondere kaartjes met prachtige korte gedichtjes voor troostboeketten (bij rouw).

Bloemen bestellen

Ons bezorgteam: Sylvia, Okko en Karin (vlnr)

Bezorging/Afhalen

Onze Hollandse bloemen worden elke dag vers aangeleverd en met zorg en aandacht voor u gebonden of geschikt in een (leen)vaas.

Voor rouwboeketten nemen we eerst contact met u op.

Bezorgkosten (ma t/m vrij, zaterdag en zondag op afspraak):

  • binnen Alkmaar €6,-
  • buiten Alkmaar,* vanaf € 7,- (op aanvraag)

AFHALEN KAN OOK! Vanwege de corona-maatregelen en het feit dat we niet altijd aanwezig zijn, graag vooraf even bellen.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

* Bezorggebied: Akersloot, Bergen, Castricum, Dirkshorn, Egmond, Groet, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Limmen, Nieuwe Niedorp, Schagen, Schoorl, Stompetoren, Tuitjenhorn, Uitgeest, Waarland, Warmenhuizen, Zuid Schermer

Download HIER onze algemene voorwaarden.

Bloemen Bestelformulier

Wil je bloemen bestellen? Klik dan eenvoudig op de knop hieronder om je bestelling door te geven. Momenteel werken we aan ons contactformulier, maar je kunt ons nog steeds gemakkelijk bereiken via e-mail of onze webshop.

Wij gebruiken zoveel mogelijk bloemen van het seizoen en streven naar een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Onze vakbloemisten Ciska & Manon stellen de boeketten met liefde en aandacht samen!

Na levering van de bestelde bloemen ontvang je een FACTUUR per e-mail.

Hulp nodig?