business

Een gezondere werkplek, aantrekkelijke showroom, hartelijke ontvangstruimte,
inspirerende presentatie, rustgevende wachtkamer…

er zijn talloze redenen waarom
Bloemen & Planten
voor een betere bedrijfsomgeving zorgen

Zeg WELKOM met bloemen!

Geen warmer welkom dan een kleurrijk bloemarrangement bij uw ontvangstbalie. Direct in het zicht geplaatst, zorgen de kleuren en geuren van de bloemen ervoor dat iedere bezoeker met positief gevoel en in blijde stemming uw bedrijf binnenkomt.

Wij zorgen ervoor dat het arrangement past bij uw bedrijf en de ruimte van plaatsing. Als vers-abonnement of seizoensabonnement in zijde.

Bloemen maken blij

Een creatief samengesteld stijlvol bloemenarrangement zorgt direct voor een positieve sfeer. Of het nu gaat om een showroom of andere verkoopruimte, een lounge of (bedrijfs)restaurant, een wachtruimte of vergaderzaal. Een bloemstuk in een stijlvolle bijpassende vaas of pot, eventueel op een zuil of voetstuk, maakt de ruimte pas echt af. Het geeft een bijzondere uitstraling en tovert een lach op het gezicht van elke voorbijganger. Of het nu een medewerker of klant is.

Meer over beter verkopen dankzij bloemen.

Showroom

VERS of ZIJDE: evenveel sfeer

Onze arrangementen stemmen we af op de plek, de ruimte, de onderhoudswensen en het budget. Vers, met bloemen van het seizoen, of in zijde, niet van echt te onderscheiden. Met een praktisch abonnement zorgen we ervoor dat er altijd een mooi, vers bloemarrangement wordt geplaatst. Of een zijde arrangement, passend bij het seizoen.

Er zijn al abonnementen vanaf 25 euro per maand.

Vraag een offerte aan.

Bloemenabonnement

Een betere luchtkwaliteit, hogere productiviteit, betere focus, gezonde luchtvochtigheid én een sfeervolle uitstraling…
een paar van de vele redenen voor meer groen & bloemen op de werkvloer!

Hulp nodig?