events

Inspireren, presenteren, vieren…
Elk event, van lezing tot bruiloft, krijgt extra cachet en sfeer met
BLOEMEN!

BLOEMEN: voor events op niveau

Een leeg podium, een zwart scherm… de presentatie is nog niet begonnen, maar de bezoekers komen de zaal al binnen en kijken verwachtingsvol naar het podium. Een bijzonder bloemarrangement, passend bij de stijl van het bedrijf, de sfeer van de locatie of het thema van de presentatie zorgt er direct voor dat de bezoekers in de goede stemming komen.

Met Bloemen verkoop je beter

Een sfeervol bloemenarrangement in een beursstand of een showroom zorgt er niet alleen voor dat de bezoekers en potentiële klanten in een positieve stemming komen maar vestigen juist de aandacht op uw producten.
Of het nu om een boot gaat of een keuken, een assortiment delicatessen of een zaagmachine… Uw bedrijf en producten staan prachtig in het spotlicht dankzij de kleurrijke bijrol van onze bloemen.

Event

Er zijn overal bloemen voor wie ze wil zien.

Henri Matisse (kunstenaar)

Genieten met alle zintuigen

Als ‘mensen laten genieten’ jouw core-business is, dan weet jij als geen andere dat daar alle zintuigen bij komen kijken. Of het nu om een exclusief diner gaat, een mooie theatervoorstelling, een heerlijke kop koffie met gebak of bijzondere tentoonstelling. Door te proeven, te voelen, te luisteren, te ruiken en te zien, geniet je optimaal. Met zorgvuldig gekozen bloem- & groen arrangementen geef je de beleving van jouw klanten net even die extra dimensie.

Ciska horeca tafelbloemen

Horeca & Theater

Hulp nodig?