groene wanden

Groen op kantoor maakt het werk prettiger en gezonder. En met een groene wand maak je niet alleen een statement, maar zorg je ook direct voor een groene sfeer én een betere akoestiek.

Wij ontwerpen graag een groenconcept voor je passend bij jouw wensen en ruimte.

Schilderij of hele wand

Kies je voor planten in pot, een groene wand of een groen kunstwerk? Met onze mos- en groen’schilderijen’ geniet je van de gunstige effecten van groen in de werkomgeving en voorzie je het interieur tevens van sfeervolle, natuurlijke kunst. De mos- en groene kunstwerken worden op maat gemaakt voor de ruimte en ook hierin kunnen we van diverse natuurlijke en zijde materialen gebruik maken.

Nét echt

In sommige ruimtes laten de omstandigheden het niet toe om gebruik te maken van levende beplanting. Een alternatief kan dan gevonden worden in kunstplanten en kunstbloemen. De kwaliteit van kunstplanten en kunstbloemen is de laatste jaren sterk verbeterd. Wij werken bij kunstplanten voor kantoor voornamelijk met bloemen en planten van zijde, omdat deze nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Zo blijft het weldadige esthetische effect intact.

Akoestisch groen

Voor een werkomgeving bieden planten en bloemen vele gunstige effecten. Niet alleen voor sfeer een uitstraling maar ook voor de productiviteit en gezondheid van de werknemers. Met een groene wand verhoog je die effecten nog meer. Niet alleen biedt een groene wand een echt statement, het werkt optimaal voor een goede akoestiek. Wat in de veelal industriële, strakke interieurs van werkomgevingen zeer welkom is. Het akoestische effect bereik je zowel met natuurlijk groen als met zijde.

Moswanden

We kunnen bij het creëren van groene wanden diverse materialen gebruiken, zowel vers als zijde. Afhankelijk van het gewenste effect, sfeer én onderhoudswens. Mos is een natuurlijk materiaal wat extra akoestische eigenschappen heeft en behoeft betrekkelijk weinig onderhoud. Het toepassen van moswanden en creëren van een mooie moswand in de werkomgeving zorgt voor een gevoel van welbehagen bij uw medewerkers en bezoekers. Een moswand verbetert de akoestiek en gaat zonder veel onderhoud jaren mee. Ieder gewenste stijl is mogelijk met onze verschillende soorten mos. Er zijn verschillende varianten van mos in de markt zoals, rendiermos, platmos, bolmos en lappenmos.

Advies op maat

Bij een groene inrichting kijken we niet alleen naar esthetische wensen maar ook naar omgevingsfactoren en onderhoudswensen. We komen daarom altijd op de locatie kijken en geven advies voor de beste groenoplossing.

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.