flower

Zijde Planten

Groen kan overal!

Maak een statement

Met een zijde arrangement kies je voor een ‘statement’ in je interieur. Een echt kunstwerk dat direct sfeer brengt. Langdurig, want onze zijde interieur beplanting gaat een leven lang mee.

 

Over de gehele pagina zie je voorbeelden van ons werk. Maar natuurlijk gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. In onze showroom en binderij in Alkmaar kun je ons ruime assortiment zijde en potterie bekijken. Een vaas of pot zelf meebrengen is ook mogelijk.

image
image

Duurzame keuze

Een zijde arrangement is niet alleen stijlvol en kunstzinnig, maar ook duurzaam. Onze zijde bloemen en planten brengen dezelfde uitbundige, kleurige sfeer als vers groen, met het gemak van onderhoudsarm* zijde.

We hebben een groot assortiment zijde bloemen van Silk-ka in alle denkbare kleuren met een levensechte sfeer en uitstraling. De bloemen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Deze kleurechte bloemen gaan een leven lang mee. Daarmee is de keuze voor zijde ook een hele duurzame keuze.

* een enkele keer afstoffen of afnemen met licht vochtige doek is al voldoende

Zijde groene planten en bomen onmisbaar in elk interieur.

  • Geen onderhoud, geen onderhoud kosten
  • Kunnen in elke donkere of zonnige ruimte
  • “Verkoelen”  optisch de ruimte
  • Groen geeft een rustgevende uitstraling,
  • Betere werksfeer
  • Gaan lang mee
  • Afschrijven op de balans ipv kostenpost
Wij helpen je graag bij een passende keuze in jouw ruimte.
Maak van een saaie ruimte een groene beleving ruimte!
image
image-4

Verhuur

Ben je op zoek naar decoratie & groene sfeer voor een bruiloft, event of feestje?
Huur bij ons de XL bomen! Uiteraard kan kopen kan ook, sjiek voor in je huiskamer.
Elke locatie krijgt meer sfeer met een groene of gouden invulling. Sjiek om zijn eenvoud.
20211016_173858_resized
Huur koop of abonnement

De zijde arrangementen worden altijd op bestelling gemaakt en daarmee afgestemd op uw wensen. Stevig geschikt in mooie pot of vaas, zodat het stuk in vorm blijft. Eventueel geleverd met bijpassende zuil. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen vaas door ons laten opmaken.

 

Wilt u een zijde arrangement voor langere periode, maar heeft u liever wat variatie? Dan kunt u ook kiezen voor een (huur)abonnement. Wij zorgen er dan voor dat het arrangement 5 keer per jaar wordt gewisseld. Elke seizoen (en kerst) een nieuw ‘vers’ bloemstuk. Een uitkomst voor bijvoorbeeld horeca-gelegenheden, theaters, showroom (bijv. auto of keuken) en ontvangstruimtes van kantoorpanden.

Hulp nodig?