Wat anderen over ons zeggen

 

Ciska staat altijd voor enthousiasme, spontaan en attent zijn! Haar ludieke creaties zijn een welkome aanvulling, die voor rust en warmte zorgen in onze showrooms! Ze maakt gebruik van wisselende thema’s, die aansluiten op het seizoen, maar mocht er een probleem zijn, dan wordt dit vlot en adequaat opgepakt!

Dit vertaald zich naar een volle tevredenheid in de samenwerking met Ciska, en daarom kies ik voor Ciska Art & Flowers uit Alkmaar!

Broekhuis zwaag

Ciska en Ton verzorgen al vele jaren onze bloemenstyling in restaurant  Herberg Jan in Heiloo en Julie’s in Bergen.
Ze maken prachtige werken aansluitend aan het seizoen of een thema en denken altijd met je mee door bijvoorbeeld gebruik te maken van items die je al hebt staan en dat dan om te toveren tot iets spectaculairs.

Wij zijn al jaren heel blij met de samenwerking!

Team Julies en Team Herberg Jan

Wij zijn al jaren een zéér tevreden klant van Ciska en Ton. Zowel de verse boeketten en de zijden arrangementen die staan te pronken in het Filmhuiszijn prachtig! Ze weten precies wat we willen en helpen ons graag. Niet alleen zijn de boeketten mooi, maar ook de mensen die de boeketten maken zijn superlief. Niets is te gek en wij hopen dan ook nog lang van het vakwerk van Ciska en haar team te mogen genieten.

Filmhuis Alkmaar

Waar liefde is, is leven.

Gandhi

2-2-300x212.jpg

Voor de aankleding van onze events werken we al jaren samen met Art en Flowers.

Ciska weet als geen ander onze wensen om te zetten in kleurrijke of groene decoratie/verrijking van onze seminars. Passend bij het thema welke op dat moment wordt gepresenteerd door onze internationale sprekers.

We hebben aan een paar woorden genoeg en Ciska weet altijd weer de juiste toon te neer te zetten.

Ook haar bereidheid om mee te denken en daarbij binnen budget te blijven wordt door ons zeer gewaardeerd

Appletizer

Wekelijks vinden geweldige optredens plaats in de Cultuurkoepel Heiloo, een multifunctioneel theater. De “place to be” als het gaat om muziek en theater.

Op het toneel prijken de geweldig mooie zijden bloemstukken van Ciska. De bloemstukken worden regelmatig vervangen zodat zowel wij als de bezoekers iedere keer weer kunnen genieten van nieuwe boeketten die de verschillende seizoenen weerspiegelen.

Aan het einde van ieder optreden worden tijdens het slotapplaus schitterende boeketten overhandigd aan de artiesten. Boeketten afgestemd op het programma, het seizoen of de setting. Met elk boeket en elk bloemstuk geeft Ciska haar visitekaartje af en tovert een glimlach op vele gezichten.

Kortom, een bloemiste waar wij als Cultuurkoepel heel graag onze bestellingen plaatsen!

Cultuurkoepel Heiloo

Door een event die op onze locatie plaatsvond, geïnspireerd geraakt door de bloemdecoratie van Art&Flowers en zo in contact gekomen met Ciska. Zij zorgde voor een geweldige nieuwe look & feel.

Inmiddels is Art&Flowers al een aantal jaren onze vaste leverancier voor het verzorgen van de bloemdecoratie op onze locatie. Ciska maakt van iedere seizoenswisseling iets verrassends. Ze neemt je me in haar enthousiasme en staat altijd open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden, niets is teveel. Leveringen zijn op tijd, compleet en verzorgd.

Dank voor de perfecte verzorging en fijne service!

Meervaart

Ciska geeft een creatieve invulling aan de decoratie in de vorm van bloemen op onze evenementenlocatie. Zowel binnen als buiten komen onze ruimtes extra tot leven door de goede ideeën van Ciska. Zij ziet wat een ruimte nodig heeft!

BIJ HUUB

We zijn spontaan bij Ciska binnen gestapt voor een bloemstuk die wij cadeau wilde doen. We waren onder de indruk van wat ze allemaal in de winkel had staan en zelf maakt. Na een fijn gesprek en een prachtig bloemstuk gingen we de deur uit en hadden een afspraak met Ciska dat zij elk seizoen onze winkel nog mooier maakt met prachtige stukken. Ciska regelt dit voor ons, komt de stukken brengen en verrast ons elke keer weer. We zijn heel erg blij met de mooie creaties die Ciska voor ons maakt!

Auping Heerhugowaard

Hulp nodig?