zijde bloemen en planten

Een Fleurig Kunstwerk, een Kleurrijke Eyecatcher,
een Objet d’Art Floral…

MAAK EEN STATEMENT MET ZIJDE!

Maak een statement

Met een zijde arrangement kies je voor een ‘statement’ in je interieur. Een echt kunstwerk dat direct sfeer brengt. Langdurig, want onze zijde bloemarrangementen gaan een leven lang mee.

Het arrangement stellen we met zorg samen, eventueel samen met jou. Met jouw favoriete bloemen en kleuren. Passend in jouw interieur en stijl. Zowel voor een woonhuis als een zakelijke omgeving.

Natuurlijk met bijpassende vaas of pot, eventueel aangevuld met een zuil of pilaar. Combinaties met hout, takken, schors of andere natuurlijke materialen zijn ook mogelijk, zoals onze geliefde bomen met uitbundige bloementooi.

Over de gehele pagina zie je voorbeelden van ons werk. Maar natuurlijk gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. In onze showroom en binderij in Alkmaar kun je ons ruime assortiment zijde en potterie bekijken. Een vaas of pot zelf meebrengen is ook mogelijk.

Ciska zijde stuk op pilaar
Ciska zijde bloemstuk schors
Ciska zijde bloemstuk wit

Duurzame Keuze

Een zijde arrangement is niet alleen stijlvol en kunstzinnig, maar ook duurzaam. Onze zijde bloemen en planten brengen dezelfde uitbundige, kleurige sfeer als vers groen, met het gemak van onderhoudsarm* zijde.

We hebben een groot assortiment zijde bloemen van Silk-ka in alle denkbare kleuren met een levensechte sfeer en uitstraling. De bloemen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Deze kleurechte bloemen gaan een leven lang mee. Daarmee is de keuze voor zijde ook een hele duurzame keuze.

* een enkele keer afstoffen of afnemen met licht vochtige doek is al voldoende

Ciska zijde tafel boeket
Ciska tweelingstuk zijde
Ciska zijde najaarsboom

Er zijn overal bloemen voor wie ze wil zien.

Henri Matisse (kunstenaar)

Zijde past overal

Zijde bloemen en planten bieden ook een oplossing voor die momenten, locaties, gelegenheden dat verse bloemen en planten gewoon niet praktisch of verantwoord zijn.

Of het nu voor privé of een zakelijke omgeving is, wij zorgen er voor dat het arrangement is afgestemd op de locatie, sfeer en uw wensen. Plaatsen waar een zijde boeket een oplossing biedt:

  • zonnige etalage of vensterbank
  • (strand)terras
  • showroom
  • modelwoning
  • donkere hoeken in de kamer of gang
  • badkamer, zwembad of wellness
  • … en overal waar kleur en gemak past

Koop, Huur of Abonnement

De zijde arrangementen worden altijd op bestelling gemaakt en daarmee afgestemd op uw wensen. Stevig geschikt in mooie pot of vaas, zodat het stuk in vorm blijft. Eventueel geleverd met bijpassende zuil. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen vaas door ons laten opmaken.

Wilt u een zijde arrangement voor langere periode, maar heeft u liever wat variatie? Dan kunt u ook kiezen voor een (huur)abonnement. Wij zorgen er dan voor dat het arrangement 5 keer per jaar wordt gewisseld. Elke seizoen (en kerst) een nieuw ‘vers’ bloemstuk. Een uitkomst voor bijvoorbeeld horeca-gelegenheden, theaters, showroom (bijv. auto of keuken) en ontvangstruimtes van kantoorpanden.

Prijsindicatie huurabonnementen (per maand):
– tafelvaasjes vanaf € 2,50 p.st.
– bloemstuk/boeket, incl. leenvaas vanaf € 25,= p.st.

Hulp nodig?