over ons

Ik ben Ciska van Art & Flowers.
Ik ben Bloemist Arrangeur in hart en nieren, ga geen uitdaging uit de weg en volg mijn intuïtie op zoek naar nieuwe uitdagingen.
Met 25 jaar ervaring als bloemist/ arrangeur heb ik nog steeds veel plezier in mijn vak en geniet ik van alle opdrachten die wij mogen uitvoeren.

Van verjaardagsboeket tot complete aankleding voor een evenement of uitvaart.
Ik ben pas klaar als u tevreden bent.

Over ons

Samen met mijn partner Ton Blom sta ik voor kwaliteit, aandacht en creativiteit. Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke en duurzame materialen en onze verse bloemen zijn zo mogelijk fair trade en van Hollandse bodem! Ik ben ruim 25 jaar bloemist/ arrangeur, waarvan 14 jaar eigenaar van De Boeketterie in Alkmaar & Bergen. Ton heeft ruim 30 jaar ervaring en kennis in planten en daardoor kunnen wij een totaal plaatje aan groen & bloem projecten verzorgen.

Met de toenemende vraag uit de zakelijke markt en de creatieve uitdagingen daarin, hebben wij enkele jaren geleden besloten om ons geheel daarop te richten. Vanuit een groot atelier/ showroom De TelefoonCentrale in Alkmaar.  Met veel ruimte voor onze creatieve projecten, voor onze verse en zijde bloemen en voor de vele (verhuur)materialen. En ruimte voor een inspirerende showroom waarin we onze klanten kunnen ontvangen en met hen kunnen brainstormen over nieuwe fleurige creaties.

En dit met groot succes. Wij kunnen nu de aandacht aan elke opdracht geven wat het verdient. En op tijden dat het u uitkomt, ook ’s avonds en in het weekend. Heeft u een vraag, mail of bel mij gerust. Uiteraard bent u ook welkom in ons atelier en showroom. Wij werken op afspraak en op bestelling.

Geluk is de kunst om een boeket te maken met bloemen uit je naaste omgeving.

Jean-Luc Godard (filmregisseur)

Elke dag werken we met de natuur en natuurlijke materialen.
Dat maakt ons extra bewust van het milieu, de planeet en de samenleving. Duurzaamheid en MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) is voor ons dan ook een vanzelfsprekend onderdeel van ons ondernemerschap.
Ook onze locatie is daar een weerspiegeling van: een heringericht bedrijfspand waarin bedrijven uit verschillende branches ondernemen én samenwerken.

Lees HIER wat we allemaal doen rond duurzaamheid en MBO.

Laat je inspireren en maak een afspraak in onze showroom.

Contact

Onze showroom en binderij bevinden zich in Alkmaar in De TelefoonCentrale, een bijzonder verzamelgebouw vol creatieve bedrijven.

Open: maandag tm vrijdag 9uur tm 13uur.
Smiddags en in het weekend op afspraak.

Advies of afspraak over afscheidsbloemwerk:
Maandag tm zondag, ook savonds.
Bij ons in de binderij of bij u thuis.

 

De TelefoonCentrale, unit 0.03
Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar

tel. 072 540 40 00
mob. 06 51 18 85 85

info@bloemen072.nl

Wil je langskomen, bel dan eerst
even voor een afspraak.
We zijn niet altijd aanwezig.

Hulp nodig?